БОЛОВСРОЛ |
Бакалавр - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи Магистр - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи Доктор (Ph.D) - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи |
---|---|
Судалгааны чиглэл | Хүнсний зохицуулах үйлчлэл, Хоол хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, зарим онцлог бүлгийн хоол, шим тэжээлийн судалгаа, Технологи дамжуулалт: Чихрийн шижин өвчний эмчилгээний хоолны технологи, Архины бус шалтгаант элэг өөхлөлтийг бууруулах хоолны нөлөөлөлийн судалгаа, Технологи: Гурвалжин будааны бэлдмэл, Төмрөөр баялаг хоол амтлагч, түүнийг үйлдвэрлэх технологийн аргачлал |
Судалгааны түлхүүр үг | Хүнсний зохицуулах үйлчлэл, Хоол хүнс үйлдвэрлэлийн технологи |
Судалгааны ажлын талаар товч: | Хүнсний зохицуулах үйлчлэл, Хоол хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, зарим онцлог бүлгийн хоол, шим тэжээлийн судалгаа, |