С.СЭРЖМЯДАГ

Доктор (Ph.D)

МИНИЙ ТУХАЙ

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

Хүнсний инженерчлэлийн салбар

Ахлах багш

serjmyadag_s@must.edu.mn

СЭРЖМЯДАГ
БОЛОВСРОЛ

Бакалавр - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи

Магистр - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи

Доктор (Ph.D) - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи

Судалгааны чиглэл Хүнсний зохицуулах үйлчлэл, Хоол хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, зарим онцлог бүлгийн хоол, шим тэжээлийн судалгаа, Технологи дамжуулалт: Чихрийн шижин өвчний эмчилгээний хоолны технологи, Архины бус шалтгаант элэг өөхлөлтийг бууруулах хоолны нөлөөлөлийн судалгаа, Технологи: Гурвалжин будааны бэлдмэл, Төмрөөр баялаг хоол амтлагч, түүнийг үйлдвэрлэх технологийн аргачлал
Судалгааны түлхүүр үг Хүнсний зохицуулах үйлчлэл, Хоол хүнс үйлдвэрлэлийн технологи
Судалгааны ажлын талаар товч: Хүнсний зохицуулах үйлчлэл, Хоол хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, зарим онцлог бүлгийн хоол, шим тэжээлийн судалгаа,