Ц.МИНЖМАА

МИНИЙ ТУХАЙ

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

Хүнсний инженерчлэлийн салбар

Багш

minjmaa_ts@must.edu.mn

МИНЖМАА
БОЛОВСРОЛ

Бакалавр - Хүнсний технологич

Магистр - Хүнсний технологич

Судалгааны чиглэл Хар манжин (Raphanu sativus L)-ийн найрлага, биологийн идэвхийн судалгаа, эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт
Судалгааны түлхүүр үг Хар манжин, биологийн идэвх, хатаалт
Судалгааны ажлын талаар товч: Ургамлын гаралтай хүнсний биологийн идэвх, зохицуулах үйлчлэл, боловсруулах технологи