“Инженер, технологийн дээд боловсрол” төслийн хүрээнд явагдаж буй “Монголын уламжлалт хүнсний бүтээгдэхүүний хатаах аргын харьцуулсан судалгаа” сэдэвт хамтарсан судалгааны ажлын үр дүнд ҮТС-ийн “Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи” мэргэжлээр төгсөгч Б.Учрал "Аарцаар хийх бүтээгдэхүүний түүхий эдийн чанар, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт", Ц.Мөнхзул "Шош буурцгаар хийх бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт", Б.Ганцэцэг "Чацаргана боловсруулах технологийн судалгаа" гэсэн сэдвүүдээр судалгааны ажил хийж, бакалаврын дипломоо амжилттай хамгаалж 2016 оны 6-р сарын 23-нд дипломоо гардан авлаа.
Сургуулиа амжилттай төгссөн оюутнууддаа амжилтын их хаалгыг олж ажил мэргэжилдээ үнэнч, үргэлж оюунлаг, шинэлэг явахыг хүсье.
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн