МэдээМэдээлэл

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

“Хоолзүйч”-ийн мэргэжил дээшлүүлэх сургалт-Nutrition care process сэдвийн хүрээнд боллоо

2017.10.24 00:00:00

ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль (ҮТС) болон БНСУ-ын “WITH” Төрийн Бус Байгууллага болон Шим Тэжээл Судлалын Төв (ШТСТ) хамтран “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 6 дахь удаагийн эрчимжүүлсэн сургалтыг Nutrition Care Process” сэдвийн хүрээнд 2017 оны 10-р сарын 5-нд зохион байгууллаа. Энэхүү сургалтын зорилго нь олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн тухай хоолзүйчдэд мэдлэг олгох, мэргэжлээ дээшлүүлэх болон хоорондоо туршлага солилцох юм. Сургалтанд урилгаар БНСУ-ын “Ажү” эмнэлгийн эмчилгээний хоолны тасгийн эрхлэгч доктор Choi Sun Jung ирж олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн талаар илтгэл тавьж хоолзүйчдын асуултанд хариулав. Мөн “Ажү” эмнэлгийн эмчилгээний хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 3 сарын сургалтанд хамрагдсан Хавдар судлалын үндэсний төвийн эмчилгээний хоолзүйч Д.Намжилмаа сургалтын тухай, БНСУ-ын эмчилгээний хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ болон шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн талаар илтгэл танилцуулав.  Энэхүү семинарт нийт эмнэлэг, эрүүл мэндийн төв, амбулатори, өрхийн эмнэлэг болон бусад байгууллагад ажиллаж буй эмчилгээний хоолзүйчид хамрагдав.

 

                                                                  Шим тэжээл судлалын төв

ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль (ҮТС) болон БНСУ-ын “WITH” Төрийн Бус Байгууллага болон Шим Тэжээл Судлалын Төв (ШТСТ) хамтран “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 6 дахь удаагийн эрчимжүүлсэн сургалтыг Nutrition Care Process” сэдвийн хүрээнд 2017 оны 10-р сарын 5-нд зохион байгууллаа. Энэхүү сургалтын зорилго нь олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн тухай хоолзүйчдэд мэдлэг олгох, мэргэжлээ дээшлүүлэх болон хоорондоо туршлага солилцох юм. Сургалтанд ур...

Их уншсан мэдээ

``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2016`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа

2016.03.12

Биотехнологи, микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудыг эрдэм шинжилгээ, судалгааны ажилд дадлагажуулах, тэдний бүтээлч сэтгэлгээг хөгжүүлэх, онол, практикийн уялдаа холбоог сайжруулах зорилгоор...

“D ART – ХАВАР - 2016” ӨДӨРЛӨГ АМЖИЛТТАЙ БОЛЛОО

2016.04.03

ҮТС-ийн дизайны салбарын багш нараас эрхлэн гаргадаг “D Art”  сэтгүүлийн редакциас дизайны салбарын оюутнуудад зориулж “D Art хавар -  2016” ...

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд хүнсний үйлдвэрүүдээр аяллаа.

2016.09.23

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд "Тэсо" ХХК, "АПУ" ХК-ний пивоны үйлдвэр, "АПУ" ХК-ийн Сүүний үйлдвэрүүдтэй танилцлаа. Үйлдвэрүүд оюутнуудад амталгаа, бэлэг, үйлдвэрээс зохион байгуулж буй тэмцээний урилга ...