МэдээМэдээлэл

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

“Үйлдвэрлэлийн процесс аппарат-2018” Улсын 8-р олимпиад амжилттай боллоо.

2018.05.10 00:00:00

“Үйлдвэрлэлийн процесс аппарат-2018” Улсын 8-р олимпиад амжилттай боллоо.

Untitled

Монгол Улсын Их дээд сургуулиудын хүнс, хоол, биотехнологи, хими технологи инженерийн салбарын оюутнуудын дунд уламжлал болгон зохиогддог “ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ПРОЦЕСС АППАРАТ-2018” Улсын 8-р олимпиадыг 2018 оны 5 дугаар сарын 5нд ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуулийн Хүнсний Инженерчлэлийн салбарын хамт олон амжилттай зохион байгууллаа. Олимпиадад ХААИС-ийн Инженер Технологийн сургууль, Технологийн Дээд сургууль, Техник Технологийн Дээд сургууль, МУИС-ийн Хэрэглээний Шинжлэх Ухаан, Инженерчлэлийн сургууль, ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургууль, ШУТИС-ийн Хэрэглээний Шинжлэх Ухааны сургуулийн 6 багийн 48 оюутнууд 2 үе шатаар мэдлэг, авъяас чадвараа уралдуулан өрсөлдөв.

32130531_356552638190539_3884937101942194176_n

Олимпиадын тестийн ганцаарчилсан  шалгалтанд

1-р байр МУИС-ийн оюутан Н.Ариунзул

2-р байр ШУТИС-ҮТС-ийн оюутан Ч.Янжмаа

3-р байр МУИС-ийн оюутан Г.Болоржаргал нар тус тус байр эзэллээ.

Олимпиадын шүүгчээр ШУТИС-ийн ҮТС-ийн профессор Б.Найгалмаа тэргүүтэй ХААИС-ийн ИТС-ийн багш У.Оюунцэцэг, ШУТИС-ийн ХШУС-ийн ахлах багш Д.Илчгэрэл, МУИС-ийн ХШУС-ийн багш Г.Тамираа, ТТДС-ийн багш Н.Наранцэцэг, ТДС-ийн багш Х.Ундрам нар ажиллав.

БАГИЙН ДҮНГЭЭР

Тэргүүн байр Г.Болоржаргал ахлагчтай МУИС-ийн баг

32105606_1626609004073873_8080346570689609728_n

Дэд байр Б.Энхсайхан ахлагчтай ШУТИС-ийн ҮТС-ийн баг

31959869_355908728254930_1348874018777726976_n

Гутгаар байр  Ө.Тодсүрэн ахлагчтай ШУТИС-ийн ХШУС-ийн баг

Process apparat olimpiad KHSHUS-1

тус тус байр эзэллээ.

Олимпиадад амжилттай оролцсон нийт оюутан залуус, эрдэмтэн багш нартаа цаашдын эрдмийн ажилд нь амжилт хүсье.

ШУТИС-ийн ҮТС-ийн Хүнсний Инженерчлэлийн салбар

ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль (ҮТС) болон БНСУ-ын “WITH” Төрийн Бус Байгууллага болон Шим Тэжээл Судлалын Төв (ШТСТ) хамтран “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 6 дахь удаагийн эрчимжүүлсэн сургалтыг Nutrition Care Process” сэдвийн хүрээнд 2017 оны 10-р сарын 5-нд зохион байгууллаа. Энэхүү сургалтын зорилго нь олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн тухай хоолзүйчдэд мэдлэг олгох, мэргэжлээ дээшлүүлэх болон хоорондоо туршлага солилцох юм. Сургалтанд ур...

Их уншсан мэдээ

``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2016`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа

2016.03.12

Биотехнологи, микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудыг эрдэм шинжилгээ, судалгааны ажилд дадлагажуулах, тэдний бүтээлч сэтгэлгээг хөгжүүлэх, онол, практикийн уялдаа холбоог сайжруулах зорилгоор...

“D ART – ХАВАР - 2016” ӨДӨРЛӨГ АМЖИЛТТАЙ БОЛЛОО

2016.04.03

ҮТС-ийн дизайны салбарын багш нараас эрхлэн гаргадаг “D Art”  сэтгүүлийн редакциас дизайны салбарын оюутнуудад зориулж “D Art хавар -  2016” ...

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд хүнсний үйлдвэрүүдээр аяллаа.

2016.09.23

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд "Тэсо" ХХК, "АПУ" ХК-ний пивоны үйлдвэр, "АПУ" ХК-ийн Сүүний үйлдвэрүүдтэй танилцлаа. Үйлдвэрүүд оюутнуудад амталгаа, бэлэг, үйлдвэрээс зохион байгуулж буй тэмцээний урилга ...