МэдээМэдээлэл

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

ХҮТИС-ын оюутны ЭШ-ний бага хурал

2019.04.09 00:00:00

ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн #Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи, инженерчлэлийн салбарын оюутны “Эрдэм шинжилгээний бага хурал” 2019 оны 3 сарын 29-нд амжилттай явагдлаа.Уг хурлаар баклавр, магистр, доктор оюутны нийт 21 илтгэл хэлэлцэгдсэн.Бакалаврын оюутны илтгэлээс #ХҮМАИ-ийн 2-р курсын оюутан Н.Бадамгарав, А.Лхагвацэнд нарын “MINI CNC машины зохион бүтээлт” илтгэл тэргүүн байрыг эзэлжээ.Удаах бариудад  #ХҮМАИ-ийн 5-р курсын оюутан Л.Лхагважавын “Сургалтын зориулалттай 3 принтерийн зохион бүтээлт”, #МБҮТИ-ийн 2-р курсын оюутан Б.Цэнгүүнжаргалын “Дорноговь аймгийн чулуужсан модлогийн механик шинжийн судалгаа”, ХҮМАИ-ийн 3-р курсын оюутан Т.Буяндэлгэр, Б.Мөнхчулуун нарын “Автомат хүлэмжийн үйлдвэрлэл”, #Ойн инженерийн 2-р курсын оюутан С.Баярцогтын “Модлог хорголжин шахмал түлшний зарим физик шинжийн судалгаа” шалгарлаа.

Оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурлыг шүүн тунгаасан доктор, профессор Л.Удвал, доктор, профессор, МУ-ын гавъяат багш Н.Долгорхүү, Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи, инженерчлэлийн салбарын эрхлэгч доктор Д.Батбаяр, доктор С.Цэцгээ, ХХААХҮЯ-ны ХөҮБЗГ-ын ахлах мэргэжилтэн Д.Амаржаргал нартаа баярлалаа.Эрдэмтэн багш, оюутан та бүгдийн эрдмийн цагаан мөр үргэлж дардан, гэгээн байж арван зүгтээ дэлгэрэх болтугай.

 ҮТС ХҮТИС

ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль (ҮТС) болон БНСУ-ын “WITH” Төрийн Бус Байгууллага болон Шим Тэжээл Судлалын Төв (ШТСТ) хамтран “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 6 дахь удаагийн эрчимжүүлсэн сургалтыг Nutrition Care Process” сэдвийн хүрээнд 2017 оны 10-р сарын 5-нд зохион байгууллаа. Энэхүү сургалтын зорилго нь олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн тухай хоолзүйчдэд мэдлэг олгох, мэргэжлээ дээшлүүлэх болон хоорондоо туршлага солилцох юм. Сургалтанд ур...

Их уншсан мэдээ

``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2016`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа

2016.03.12

Биотехнологи, микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудыг эрдэм шинжилгээ, судалгааны ажилд дадлагажуулах, тэдний бүтээлч сэтгэлгээг хөгжүүлэх, онол, практикийн уялдаа холбоог сайжруулах зорилгоор...

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд хүнсний үйлдвэрүүдээр аяллаа.

2016.09.23

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд "Тэсо" ХХК, "АПУ" ХК-ний пивоны үйлдвэр, "АПУ" ХК-ийн Сүүний үйлдвэрүүдтэй танилцлаа. Үйлдвэрүүд оюутнуудад амталгаа, бэлэг, үйлдвэрээс зохион байгуулж буй тэмцээний урилга ...