ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын оюутны IB, Арга билэг клубуудын гишүүн-оюутнууд, клубын зөвлөх багш нарын удирдлаган дор 2019.05.11-нд ШУТИС-ийн задгай талбайн шар өвс, хогийг цэвэрлэж, олон наст ургамал, цэцгийн үр суулгалаа. Энэхүү нийгмийн тустай ажилд Хүнсний биотехнологи, Хүнсний микробиологи, Хүнсний чанар, аюулгүй байдал, Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн 1- 4 курсын нийт 32 оюутан хамрагдсан болно.
Хичээлийн 1-р байрны менежер Ж.Сэр-Одод хамтран ажилласанд талархал илэрхийлье.
ҮТС, БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн