ийн шим судлалын холбооны 13 дахь их хуралд Монголын Хоол зүй шим судлалын нийгэмлэгийн 13 төлөөлөгч оролцлоо. Энэ удаагийн хурал “Nutrition and food innovation for sustained well-Being” уриан доор Индонез улсын Бали аралд 2019 оны 8 сарын 4-7-ны өдрүүдэд зохион байгуулагдаж, Азийн 35 оноос 2770 төлөөлөгч хурлын үйл ажиллагаанд оролцож, харилцан туршлага солилцлоо.
ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуулийн эрдэмтэн нарийн бичгийн дарга М.Пүрэвжав, Биотехнологи, шим судлалын салбарын дэд профессор Г.Энхтайван, Хүнсний инженерчлэлийн салбарын ахлах багш Д.Цэцэгмаа нар тус хуралд оролцлоо. ШУТИС-ийн төлөөлөгчдөөс Шим судлалын Монголын нийгэмлэгийн тэргүүн дэд профессор Г.Энхтайван, нийгэмлэгийн захирал М.Пүрэвжав нар “School feedind in Mongolia: Current Situation and Future Plan”, “Nutritional Status of Children With Developmental Disabilities of Secondary School in UB City” илтгэлийг тус хуралд амжилттай хэлэлцүүллээ.Хурлын төлөөлөгчид ажил хэргийн уулзалтад оролцож, Балигийн гэр бүл, хүүхэд хөгжлийн газрын үйл ажиллагаатай танилцлаа.
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн