ШУТИС-ийн ҮТС-ийн Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи, инженерчлэлийн салбарийн багш оюутнуудын дундах 5-төрөлт “Шилжин явах алтан цом”-ын төлөөх спортын өдөрлөг 2020 оны 11-сарын 8-нд Улаанбаатар их сургуулийн спорт зааланд зохион байгуулагдлаа. Тэмцээний заалыг “Сутай Мандах” ХХК ивээн тэтгэсэн.
Жил бүр зохион байгуулдаг тус өдөрлөгт
Сагсны эрэгтэй төрөлд:
Сагсны эмэгтэй төрөлд:
1-Байр: Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи-1
2-Байр: Хувцас үйлдвэрлэлийн технологи, загвар зохион бүтээлт-1
3-Байр: Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи-2
4-Шилдэг эмэгтэй тоглогч: Ж.Эрдэнэтуяа (Хувцас үйлдвэрлэлийн технологи, загвар зохион бүтээлт 3 курс)
Воллейбол (холимог):
1-Байр: Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи (холимог)
2-Байр: Хувцас үйлдвэрлэлийн технологи, загвар зохион бүтээлт-1
3-Байр: (Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи, инженерчлэлийн салбарын багш)
Шилдэг эрэгтэй тоглогч: Г.Насанбат (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи 3 курс)
Шилдэг эмэгтэй тоглогч: Н.Чанцалдулам (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи 3 курс)
Теннис (эр):
1-Байр: Мишээлт (Хэвлэл үйлдвэрлэлийн технологи)
2-Байр: Цэнгүүн (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи)
3-Байр: Пүрэвмагнай (Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи, инженерчлэлийн салбарын багш)
Теннис (эм):
1-Байр: Оюун-Эрдэнэ (Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи, инженерчлэлийн салбарын багш)
2-Байр: Амарбаясгалан (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи)
3-Байр: Лхагвасайхан (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи)
Даам (эм):
1-Байр: Болор (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи)
2-Байр: Адъяасүрэн (Хувцас үйлдвэрлэлийн технологи, загвар зохион бүтээлт)
3-Байр: Лхагва дулам (Хувцас үйлдвэрлэлийн технологи, загвар зохион бүтээлт)
Шатар (эр):
1-Байр: Содбаяр (Мод боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи, Ойн инженер мэргэжилийн)
2-Байр: Лхагва- Очир (Нэхмэл үйлдвэрлэлийн технологи)
3-Байр: Азбаяр (Хөнгөн үйлдвэрлэлийн машин тоног төхөөрөмж)
Нэхмэлийн үйлдвэрлэлийн технологи IV курсийнхэн шилжин явах “Алтан цом”-ын эзнээр тодорлоо.
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн