“Хүнс, хөдөө аж ахуйн баялаг бүтээгчдийн зөвлөлгөө” Монгол Улсын Ерөнхийлөгчийн санаачлан хэрэгжүүлж буй ‘’Хүнсний хангамж, аюулгүй байдал’’ үндэсний хөдөлгөөнийг эрчимжүүлэх хүрээнд баялаг бүтээгчдийн санал бодлыг нь сонсон, цаашдын бодлого, шийдвэртээ нарийвчлан тусгах зорилготой 2023 оны 03-р сарын 03-нд Төрийн ордонд зохион байгуулагдсан бөгөөд ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбараас Биотехнологи, Хүнсний микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй 1-2 дугаар дамжааны нийт 25, Хүнсний чанар, аюулгүй байдал мэргэжлийн 3-4-р дамжааны 20, нийт 45 оюутныг оролцуулсан болно. Энэхүү зөвлөлгөөнд оюутнуудаа хариуцаж тус салбарын багш Д.Соёл, С.Энх-Ундраа сургалтын мастер Ж.Бадамцэцэг, Б.Лхагвасүрэн нар оролцов. Уг зөвлөлгөөнд IB, Арга Билиг клубын оюутнууд хүнсний хангамж, аюулгүй байдлыг хангахад төр, хувийн хэвшлийн оролцоо ямар байх талаар хэлэлцүүлэгт оролцлоо.
Зөвлөлгөөнд оролцсон IB, Арга Билиг клубын гишүүдийн төлөөлөл
Мэдээ бэлтгэсэн: БШТС-ын профессор С.Дэлгэрмаа
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн