ҮТС-ийн Хүнсний мэргэжлийн 2-р дамжааны, IВ оюутны клубийн гишүүд нийт 51 оюутан залуус Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор С.Дэлгэрмаагийн удирдлага дор ШУТИС-ийн задгай талбай (Open Air)-г 2023 оны 11-р сарын 11-ний өдөр цаснаас нь цэвэрлэж, нийт оюутан, профессор багш, ажилтны халтирч унаж бэртэхээс сэргийлж “Аюулгүй орчин”-г бүрдүүлэхэд хувь нэмрээ орууллаа.
Цас цэвэрлэхэд багаж хэрэгсэл гаргаж хамтран ажилласан ШУТИС-ийн хичээлийн 1-р байрны менежер Баярмаа, гадаа талбайн ажилтан нарт талархал илэрхийлье.
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн