МэдээМэдээлэл

Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль

Биотехнологи шим тэжээлийн салбарын оюутнууд их цэвэрлэгээ хийлээ.

2016.04.11 00:00:00

2016 оны 04 сарын 09-ны Бямба гарагт Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын санаачлагаар Биотехнологийн багцын 1-р анги, Шим тэжээлийн багцын 1-р анги, Биотехнологийн 2-р анги, Микробиологийн 2-р анги, Хүнсний чанар аюулгүй байдлын 2-р анги, Хүнсний инженерчлэлийн багцын 1, 2-р бүлэг, Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи-инженерийн 2-р анги, Хоолзүй тэжээхүй ухааны 2-р анги, Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологийн 2-р анги, Хүнсний сүлжээний хөргөлтийн системийн 3-р анги, Хүнсний үйлдвэрийн машин аппаратын 4-р ангийн нийт 197 оюутан /үүнээс  Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын 105 оюутан, Хүнсний инженерчлэлийн салбарын 92 оюутан/ зөвлөх багш С.Дэлгэрмаа, Д.Дөлгөөн, Г.Солонго, Б.Майзул, М.Пүрэвжав, Х.Мөнхзаяа,  Ц.Минжмаа, О.Гансайхан, Ц.Одбаяр, сургалтын албаны ажилтан А.Оюун-Эрдэнэ, сургалтын мастер С.Шүрэнцэцэг, Н.Атарбаясгалан, Б.Нандин-Эрдэнэ, Б.Золжаргал, Ц.Бямбажаргал, Б.Хостунгалаг, Эрдэм шинжилгээ, инновацийн ажилтан С.Нарантуяа нарын удирдлага дор 1-102, 1-105, 1-106, 1-107, 1-136, 1-137, 1-112, 1-236, 1-306, 1-319, 1-320, 1-336, 1-401, 1-436, Т-103, Т-105, Т-504 тоот лекцийн танхим, лабораторийн өрөө, сургалтын албаны өрөө, нийтийн эзэмшлийн коридорын хана, сандал, зарын самбар, шат, шатны хонгил зэргийг угааж ариутгал халдваргүйжүүлэлтийг хийлээ.

Мэдээ бичсэн: С.Дэлгэрмаа

ҮТС, БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР

ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль (ҮТС) болон БНСУ-ын “WITH” Төрийн Бус Байгууллага болон Шим Тэжээл Судлалын Төв (ШТСТ) хамтран “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 6 дахь удаагийн эрчимжүүлсэн сургалтыг Nutrition Care Process” сэдвийн хүрээнд 2017 оны 10-р сарын 5-нд зохион байгууллаа. Энэхүү сургалтын зорилго нь олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн тухай хоолзүйчдэд мэдлэг олгох, мэргэжлээ дээшлүүлэх болон хоорондоо туршлага солилцох юм. Сургалтанд ур...

Их уншсан мэдээ

``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2016`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа

2016.03.12

Биотехнологи, микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудыг эрдэм шинжилгээ, судалгааны ажилд дадлагажуулах, тэдний бүтээлч сэтгэлгээг хөгжүүлэх, онол, практикийн уялдаа холбоог сайжруулах зорилгоор...

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд хүнсний үйлдвэрүүдээр аяллаа.

2016.09.23

ХИС-ын 2-р курсын оюутнууд "Тэсо" ХХК, "АПУ" ХК-ний пивоны үйлдвэр, "АПУ" ХК-ийн Сүүний үйлдвэрүүдтэй танилцлаа. Үйлдвэрүүд оюутнуудад амталгаа, бэлэг, үйлдвэрээс зохион байгуулж буй тэмцээний урилга ...