ҮТС-ийн IB оюутны клубийн гишүүд, Хүнсний салбарын 2-р дамжааны нийт 60 оюутан 2023 оны 10-р сарын 22-нд тус сургуулийн лекцийн 16 анги, танхим, лабораторийн өрөөг угааж, цэвэрлэв.
Тус цэвэрлэгээнд ирж туслалцаа үзүүлж хамтран ажилласан ҮТС-ийн Чанарын менежер Б.Золжаргал, сургалтын мастер Г.Долгорсүрэн, Б.Лхагвасүрэн, С.Оюунтуяа, Ж.Бадамцэцэг, үйлчилгээний ажилтан Гэрэлт-Од, Саранцэцэг, Алтанхуяг, Амарзаяа нарт талархал илэрхийлье.
ҮР ДҮН: ҮТС-ийн Биотехнологи бакалаврын хөтөлбөрийн магадлан итгэмжлэлийн ахиц дэвшлийн газар дээрх үнэлгээ хийсэн шинжээч анги танхим, лабораториудтай танилцаж, сайшаан тэмдэглэсэн болно.
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн