ПРОФЕССОРЫН СЕМИНАР ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор, доктор /Ph.D/ С.Дэлгэрмаа, дэд профессор, доктор /Ph.D/ Х.Мөнхзаяа, ахлах багш, доктор /Ph.D/ Д.Соёл нар 2024 оны 05-р сарын 01-ний өдөр 1-306 тоотод “Экологийн асуудал - Биотехнологи” сэдэвт профессорын семинарыг Хүнсний чанар, аюулгүй байдал, Биотехнологи, Микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудын дунд зохион байгууллаа. Энэхүү семинараар тус салбар дээр хийж гүйцэтгэж буй судалгааны ажлуудыг дэлгэрэнгүй танилцуулж, оюутнуудад цаашид судалгааны ажлын сэдэв сонгох, дипломны ажил хийж гүйцэтгэхэд анхаарах зүйлүүдийг танилцуулж, асуулт хариулт өрнүүлсэн болно.
Семинарын явц |
ҮР ДҮН: Профессорын семинарын үр дүнд оюутнууд цаашид хийх судалгааны сэдвийг сонгох, хийж буй судалгаанд хэрхэн оролцох талаар сайн ойлгож, сонирхлын дагуу цаашид төгсөлтийн ажлын сэдвээ сонгох боломжтой болсон.
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн