Хүнсний биотехнологи, Хүнсний микробиологи, Хүнсний хими технологи мэргэжлээр мэргэжилтэн бэлтгэж эхэлсний 20 жилийн ойд зориулан төгсөгчдийн хандиваар Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургуулийн Биохими, химийн лаборатори /1-436/ , Микробиологийн лабораториудыг /Т-105/ бүрэн засвар хийж шинэчлэв. Уг ажлыг зохион байгуулан ажилласан БШТС-ын профессор С.Дэлгэрмаа /Ph.D/, дэд профессор Х.Мөнхзаяа /Ph.D/ салбарын багш ажилчид болон нийт үе үеийн төгсөгчдөдөө гүнээ талархал илэрхийлье. Та бүхний цаашдын ажилд өндөр амжилт хүсэн ерөөе.
ШУТИС-ҮТС хамт олон
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн