"НАМРЫН НОГООН ӨДРҮҮД"-ҮНДЭСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ аяны хүрээнд 2024 оны 09 сарын 28-ны өдөр зохион байгуулагдсан "ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" арга хэмжээнд Хүнсний инженерлэлийн салбарын Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлээр суралцаж буй II курсын 20 оюутан, Салбарын эрхлэгч Э.Энхцэцэг, багш Ц.Минжмаа, сургалтын мастер Л.Энхцэцэг нар оролцов.
Тус арга хэмжээний хүрээнд оюутнуудад Органик хүнс, Органик бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн эрх зүйн орчны шинэчлэл зохицуулалт, үйлдвэрлэлийн талаарх дэлгэрэнгүй мэдээлэлийг танилцуулав.
Төгсөгч оюутантай уулзалт хийж, мэргэжил сурталчилах ажил зохион байгуулав
МИКРОБИОЛОГИ, БИОХИМИЙН ОЛИМПИАД АМЖИЛТТАЙ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ
БЕЛОРУССИЙН ГРОДНОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬТАЙ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭ, СУДАЛГААНЫ ЧИГЛЭЛЭЭР ХАМТРАН АЖИЛЛАХААР БОЛЛОО
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэлийн салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 4 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа