"НАМРЫН НОГООН ӨДРҮҮД"-ҮНДЭСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ аяны хүрээнд 2024 оны 09 сарын 28-ны өдөр зохион байгуулагдсан "ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" арга хэмжээнд Хүнсний инженерлэлийн салбарын Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлээр суралцаж буй II курсын 20 оюутан, Салбарын эрхлэгч Э.Энхцэцэг, багш Ц.Минжмаа, сургалтын мастер Л.Энхцэцэг нар оролцов.
Тус арга хэмжээний хүрээнд оюутнуудад Органик хүнс, Органик бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн эрх зүйн орчны шинэчлэл зохицуулалт, үйлдвэрлэлийн талаарх дэлгэрэнгүй мэдээлэлийг танилцуулав.
“ХУВЦАС ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ-2024” өдөрлөг амжилттай зохион байгуулллагдлаа
ШУТИС Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС ийн оюутны 4 дотуур байранд өглөөний хоол хийх сургалтын тайлан
“Бичил биетний тэсвэржилтийн талаарх мэдлэг, ойлголтыг сайжруулах дэлхийн 7 хоног” уулзалт, семинар зохион байгуулагдлаа.
ХҮТИТ-ийн Уламжлалт нэг өдрийн аялал-2024
Хөнгөн үйлдвэрлэлийн технологи инжнерчлэлийн тэнхимийн “Шилжин явах цом 2024” дөрвөн төрөлт тэмцээн