"НАМРЫН НОГООН ӨДРҮҮД"-ҮНДЭСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ аяны хүрээнд 2024 оны 09 сарын 28-ны өдөр зохион байгуулагдсан "ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" арга хэмжээнд Хүнсний инженерлэлийн салбарын Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлээр суралцаж буй II курсын 20 оюутан, Салбарын эрхлэгч Э.Энхцэцэг, багш Ц.Минжмаа, сургалтын мастер Л.Энхцэцэг нар оролцов.
Тус арга хэмжээний хүрээнд оюутнуудад Органик хүнс, Органик бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн эрх зүйн орчны шинэчлэл зохицуулалт, үйлдвэрлэлийн талаарх дэлгэрэнгүй мэдээлэлийг танилцуулав.
"НООЛУУР СУДЛАЛ 2024" ОЛОН УЛСЫН ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ ХУРЛЫГ АМЖИЛТТАЙ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА.
ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль, Япон улсын “ШИНШҮ” их сургуулийн багш нар хамтран профессорын семинар амжилттай зохион байгууллаа.
"ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" АРГА ХЭМЖЭЭНД ОРОЛЦОВ
"БИД ХҮНСЧИД" өдөрлөг амжилттай зохион байгуулав.
“ДОНСАТИ САНААЧИЛГА-II” “Оновчтой ашиглалтаар ойн нөөцөө арвижуулах, технологи, инновац” сэдэвт эрдэм шинжилгээний хурал зохион байгуулагдлаа